Klub přátel exotického ptactva

založen 1930

Pracovní skupiny

Vážení přátelé,

Rád bych Vás opět informoval o pokračující práci Pracovních skupinách.

Česká republika už není jedinou, nebo lépe řečeno jednou z mála zemí, která má Pracovní skupiny. Téměř každá země Evropské unie již pracuje na nějakém svém, pro danou zemi důležitém projektu. Celá řada témat a oborů je ale pro většinu zemí společná a tak po celé Evropě dochází k pomyslnému sjednocování Pracovních skupin a velice účinné výměně informací, takže Česká republika, včetně spolupracujících kolegů ze Slovenska, má již své zastoupení např. v organizaci Arbeitsgemeinschaft Wildofmen Deutschland, Vasa parrot project, Arbeitsgruppe für Brotogeris und Südamerikanische Sittiche in Europäische Union, atd.

Mezinárodní spolupráce Pracovních skupin

Vážení chovatelé,

V rámci pracovních skupin KPEP se také mimo jiné snažíme o spolupráci s ostatními státy, především z řad Evropské Unie. V současné době velice úzce spolupracujeme s chovateli z Francie, Německa, Belgie a Holandska.

Mimo jiné i díky našim vynikajícím výsledkům s pracovními skupinami vznikla jedna velká pracovní skupina také právě v Německu. S vedením této německé PS jsme se dohodli na oficiální spolupráci mezi oběma zeměmi a díky chovatelům v jejím vedení s nimi máme také velice vřelé vztahy.

Německá strana má také své speciální webové stránky, pro chovatele neovládající německý jazyk i s google-překladačem.

Kluby v KPEPu

CZAC
ČKCHK
KCHA
KCHBOH
KCHEPK
KCHR

Partneři KPEP

ACHEP
AVES
Loro-shop
SHV
Nová Exota
VETERINÁRNÍ KLINIKA
Biopark Štít
Botanická zahrada UK
Papouščí ZOO
Papouščí ZOO
DS voliery
ZOO PARK Nehvizdy

Spolupracujeme

AG Klub cz
KCHZ
Společnost Laguna
ČSCH

logo footerKlub přátel exotického ptactva

Kralická 6, 100 00 Praha 10 - Strašnice
IČO: 18631118, Datová schránka: khebepe